Оголошені номінанти спеціальної нагороди від МХП музичної премії YUNA

Оголошені номінанти спеціальної нагороди від МХП музичної премії YUNA

Оргкомітет Національної музичної премії YUNA оголосив про створення спецномінації “Музична Харизматична Пара”. Ця нагорода буде вручатися одній з сімейних пар, в якій обидві половинки працюють у шоу-бізнесі (разом чи окремо).

Заснування спецномінації стало можливим завдяки співпраці YUNA з компанією МХП, відомої своєю підтримкою важливих культурних проєктів, з особливою увагою до музичного та кіномистецтва. Саме МХП став генеральним партнером церемонії YUNA 2022, а його команда реалізує увесь процес відбору переможців “Музичної Харизматичної Пари”. Зокрема, понад 25 000 співробітників компанії візьмуть участь у голосуванні.

Про те, яка пара виграє та отримає нагороду, стане відомо на церемонії YUNA 2022. що відбудеться 16 березня у київському Палаці “Україна”.

“Створити таку нагороду – було моєю мрією протягом останніх чотирьох років. Але реалізувати її власними зусиллями не виходило. Це ж не класична нагорода YUNA, де визначаються професійні успіхи артистів і де голосують члени журі премії. “Музична Харизматична Пара” – це комплексна нагорода, і за загальний прогрес в українському шоу-бізнесі, і за підтримку сімейних цінностей. За вміння сімейної пари бути командою у житті та роботі. Тому логічно, що переможці номінації мають визначатися голосуванням не музичних експертів, а слухачів. Я безмежно вдячний нашому генеральному партнеру – компанії МХП, що вона взяла на себе цю приємну та відповідальну роботу”, – зазначив співзасновник та генпродюсер YUNA Павло Шилько.

“Дослідження SOCIS “Ціннісні орієнтації українців 2021”, яке проводилося на національному рівні та серед співробітників МХП, показало, що сімейні цінності є одними з пріоритетних – як для українського суспільства в цілому, так і для команди МХП. Оскільки YUNA – національна музична премія, ми вирішили зробити номінацію МХП саме про сімейні цінності”, – відзначив Андрій Булах, заступник Голови правління, директор з організаційної ефективності та управління персоналом МХП.

До списку претендентів на нагороду “Музична Харизматична Пара” цього року увійшли шість сімейних пар. Принцип відбору номінантів абсолютно прозорий – вони мають бути серед номінантів премії YUNA 2022 у класичних музичних категоріях. Згідно до цих умов номінантами стали:

Юлія Саніна та Валерій Бебко (The HARDKISS)
Олексій Потапенко (ПТП) та Настя Каменських (NK)
Ната Жижченко (ONUKA) та Євген Філатов (The Maneken; продюсер ONUKA)
Володимир Дантес (DANTES) та Надя Дорофєєва (DOROFEEVA)
Анастасія Кочетова (MamaRika) та Сергій Середа (продюсер Mamarika)
Дмитро Монатік (MONATIK) та Ірина Монатік (продюсер MONATIK)

unnamed2.jpg

Таким чином, на церемонії YUNA 2022 16 березня у Палаці “Україна” будуть вручені 18 нагород. З них 17 - у суто музичних номінаціях і за результатами голосування журі премії, і “Музична Харизматична Пара” - за підсумками голосування команди МХП.

З повним списком номінантів YUNA 2022 можна ознайомитися тут:
https://yuna.ua/post/nominees-yuna-2022/

Офіційні партнери YUNA 2022 – компанії ISTIL та HiWiFi, освітній онлайн-проект Pasha English

Прозорість голосування членів журі YUNA забезпечує компанія Deloitte Ukraine - незмінний партнер премії.

Піар-партнером церемонії цього року є агенція PR Batteries.

Квитковий оператор YUNA 2022 – Concert.ua. Квитки на церемонію вже у продажу:
https://concert.ua/uk/event/yuna

Інформаційним партнером YUNA у номінації “Найкращий альбом” є музичний сайт LiRoom, який вже декілька років складає базу релізів українських виконавців.

Главные новости дня

Новости партнеров