Стартувало народне голосування номінантів головної туристичної премії країни Ukraine Tourism Awards 2021

Стартувало народне голосування номінантів головної туристичної премії країни Ukraine Tourism Awards 2021

Стартував перший етап відбору переможців всеукраїнської премії Ukraine Tourism Awards 2021 - народне голосування.

Близько тижня учасники з різних куточків країни подавали заявки на участь у 14 номінаціях. Команда Ukraine Tourism Awards 2021 отримала понад дві сотні заявок зі всієї України.

Номінантів було відібрано згідно із заданими критеріями.
Обрати свого фаворита можна виключно на сайті премії: https://ukraineawards.com

Голосування триватиме до 15 грудня.

Зверніть увагу на правила: у кожній номінації одна людина може обрати лише одного переможця. Визначення переможців відбуватиметься за принципом більшості голосів, сума яких складається з 50% голосів, що віддані онлайн, та 50% голосів організаційного комітету.

post-02_start_golosuvannya.jpg

Днями раніше Голова правління VISIT Ukraine Антон Тараненко разом з Головою Державного агентства розвитку туризму України Мар'яною Олеськів провели прес-конференцію на тему туристичної премії Ukraine Tourism Awards 2021. Зокрема, було зазначено, що Ukraine Tourism Awards дає можливість показати звичайному туристу найпривабливіші, успішні заклади та локації країни.

foto_pres-ko1.jpg

Цього року в 14 номінаціях буде відзначено кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували роботу в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування, а також приділили особливу увагу інклюзивному туризму.

Як і минулого року брати участь в премії можуть всі регіони України, а переможця буде обрано за принципом більшості голосів, сума яких складається з 50% голосів, що віддані всіма охочими онлайн, та 50% голосів організаційного комітету.

Гала-шоу та церемонія нагородження переможців відбудеться 17 грудня 2021 в InterContinental Kyiv за участі представників держави, експертів з туризму, кращих тревел-блогерів країни та зіркових гостей.

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організовує Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською спілкою “VISIT Ukraine” та Київською Туристичною Асоціацією.

Захід покликаний звернути увагу на туризм, як на один із важливих складників економіки всієї держави.

Главные новости дня

Новости партнеров