Організатори головної туристичної премії Ukraine Tourism Awards 2021 оголосили дату, номінації та деталі проведення події

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України. Організаторами заходу є громадська спілка "Visit Ukraine" та Київська Туристична Асоціація, за підтримки Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ).

Головна мета події – звернути увагу на те, що туризм є дуже важливою галуззю в сфері економіки.
Церемонія відбудеться в режимі офлайн з дотриманням всіх карантинних норм.

Цьогоріч Ukraine Tourism Awards 2021 – ще масштабніша, ще впливовіша, ще більше номінацій та подарунків, а також грандіозне гала-шоу та церемонія нагородження переможців за присутності експертів з туризму, кращих тревел-блогерів країни та зіркових гостей.

Цьогоріч Україна обиратиме переможців у наступних номінаціях:
1. НАЙКРАЩИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ОПЕРАТОР
2. НАЙКРАЩИЙ ЗАМІСЬКИЙ КОМПЛЕКС
3. СЕРЦЕ АВІА ПРОСТОРУ
4. ВІДКРИТТЯ РОКУ У ГОТЕЛЬНІЙ СФЕРІ
5. НАЙСМАЧНІШИЙ РЕСТОРАННИЙ БОРЩ
6. НАЙКРАЩИЙ ТУРИСТИЧНИЙ МЕДІАБЛОГЕР
7. МІСТО МОГО СЕРЦЯ
8. РЕГІОНАЛЬНИЙ ПРОРИВ РОКУ
9. НАЙКРАЩИЙ ЕКСКУРСІЙНИЙ ГІД
10. АМБАСАДОР #МАНДРУЙУКРАЇНОЮ
11. НАЙКРАЩИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

А також особлива номінація, присвячена розвитку інклюзивного туризму - ДОСТУПНИЙ ТУРИЗМ, яка поділена на три підномінації:
Гостинність без меж
Комфортна ресторація
Безбар’єрна культура

Збір заявок на участь у премії Ukraine Tourism Awards 2021 відкрито до 07.12 до 18:00.

evords_3.jpg

Премія влучає в серця українців, які піднімають, розвивають, та з кожним роком вдосконалюють сферу туризму. Всі номінації спрямовані підтримати та розвивати різноманітні напрямки туризму, і кожен переможець отримає серце Ukraine Tourism Awards як знак вдячності та поваги.

Цього року в 14 номінаціях буде відзначено кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували роботу в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування, а також приділили особливу увагу інклюзивному туризму.

Гала-шоу та церемонія нагородження переможців відбудеться 17 грудня 2021 в InterContinental Kyiv за присутності представників держави, експертів з туризму, кращих тревел-блогерів країни та зіркових гостей.

Главные новости дня

Новости партнеров