Відомий режисер Любомир Левицький планує знімати фільм в Українській Околиці Чикаго

Відомий режисер Любомир Левицький планує знімати фільм в Українській Околиці Чикаго

Відомий український режисер Любомир Левицький відвідає Чикаго разом із оператором Марком Еберлі, з яким Любомир працював над українським хітом «Тіні незабутих предків 2013», а також з продюсерами його наступного молодіжного фільму «Black Friday».

Це буде стовідсотково розважальне кіно, але з дуже потужним соціальним меседжем. Фільм присвячено проблемі інтернет-травлі, яка набуває неймовірних масштабів серед підлітків всієї планети.

Однією з основних компаній виробників стане «Aurum Film Group», їхній основний офіс знаходиться якраз у Чикаго. Саме його передмістя й розглядаються як потенційні локації для зав’язки фільму, решта зйомок плануються в Лос-Анджелесі.

5f790f38ff3f889f51560659378993dd.jpg
На фото Любомир Левицький

Крім того, студія зацікавлена відзняти деякі сцени і в українському селі, що знаходиться в Чикаго, а також не проти, якщо в фільмі зіграє парочка акторів з України.

"Адже це логічно, коли у нас режисер українець, він захоче зробити саме так», - пожартував оператор та співпродюсер фільму Марк Еберлі. - Нам дуже імпонує бажання Любомира будувати відносини між Голівудом та Україною і ми готові підтримати його ідеї"

Еберлі також додав: «Ми раді мати на борту в цьому проекті польського продюсера Maxim Leshchanka, який теж має досвід продюсування кіно в Україні. Любомир перший кому вдалось окупити свій фільм в національному прокаті України ще 2013 року. Нам відомо, що фільм з відсутністю кінозірок, всього на 120 копіях, зібрав 300 тисяч доларів, уже в перший вікенд, а це дуже і дуже хороший результат. Зараз ми налаштовані з ним зняти справжній американський хіт, який полюблять у всьому світі».

Автор: Даша Дьяченко специально для ПрессОРГ24

Главные новости дня

Новости партнеров