29-30 ВЕРЕСНЯ В КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ 1-ИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ ЩОДО ЗАХИСТУ ПРАВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

29-30 вересня в Києві в приміщенні конференц-залу клубу «Atlas» відбудеться перший всеукраїнський дводенний форум з питань підтримки ділового іміджу та захисту прав інтелектуальної власності «Protect Your Brand!» за участі провідних спеціалістів даної галузі в Україні, організаторами якого стало Державне підприємство «Інтелзахист».

Інтелектуальна власність у сучасній Україні набуває неабиякого значення не тільки для культурного розвитку, а і для розвитку бізнесу в державі та її виходу на новий європейський рівень життя. Саме тому під час форуму відбудеться винятковий діалог представників влади, культурних діячів та міжнародних експертів щодо законодавчої бази захисту авторських прав, міжнародного досвіду захисту прав інтелектуальної власності, нових можливостей захисту порушених прав інтелектуальної власності і недопущення недобросовісної конкуренції в бізнес сфері.

В перший день форуму, 29 вересня, о 12:00 відбудеться круглий стіл на тему «Авторське і суміжні права».
Під час круглого столу спікери обговорять проблеми одержання авторської винагороди (роялті), значимість «торговельної марки» в шоу-бізнесі та ЗМІ (захист назв ЗМІ та шоу-програм шляхом реєстрації їх як торговельних марок), захист авторського права від порушення в мережі Інтернет, їх правове регулювання, судову практику та проблеми захисту авторських та суміжних прав.
Актуальність круглого столу:
У зв’язку з розвитком цифрових технологій та глобалізацією надання послуг, зокрема через мережу Інтернет, основною загрозою ринку інтелектуальної власності стало піратство та неконтрольоване розповсюдження об’єктів інтелектуального права через інтернет-ресурси.

Другий день форуму відбудеться 30 вересня о 12:00 та буде розподілений на секції:

1. Роль права промислової власності в захисті ділового іміджу компанії.

2. Роль авторського права і суміжних прав у підвищенні ділового іміджу компанії.

3. Комплексні заходи для охорони торгівельних марок «бренду» за кордоном.

4. Стратегія захисту порушених прав.

Під час форуму буде обговорено інтелектуальний портфель компанії як прибутковий актив бізнесу, маркетингова стратегія в умовах євроінтеграції, охорона бренду за кордоном. Також будуть розглянуті основні стратегії захисту порушених прав та комплексні заходи для охорони бренду; обговорено питання щодо ефективного бренд менеджменту компанії та захисту від недобросовісної конкуренції.

Актуальність форуму:
Зараз все частіше виникають питання з комплексного захисту власного бренду, ефективного захисту торгівельної марки, фірмового найменування та географічного зазначення від підробок та недобросовісної конкуренції в умовах євроінтеграції.

Серед учасників та спікерів круглого столу зазначені: представники Міністерства юстиції України, експерти юридичних спільнот, видатні діячі культури: продюсер Вадим Лисиця, письменниця Ірена Карпа, Іванна Крижановська (головний редактор, керівник проекту Tochka.net), фотограф Андрій Саримсаков, директор УМІГ МЬЮЗІК Мар’яна Вороніна, юрист УМІГ МЬЮЗІК Марина Грінник, юрист BRG Олег Солимчук, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Роман Бахарєв (BAHROMA).

Організатором форуму виступає державне підприємство «Інтелзахист», яке належить до сфери управління Державної служби інтелектуальної власності України (ДСІВ). Завданням Інтелзахисту є надання послуг фізичним та юридичним особам, які є правовласниками, авторами або суб’єктами суміжних прав, щодо захисту їхнього права інтелектуальної власності, у тому числі в мережі Інтернет.

12041267_1067357853241_878869469_o.jpg

Автор: Даша Дьяченко эксклюзивно для ПрессОрг24 Фото: пресс-служба

Главные новости дня

Новости партнеров