MONATIK став думками Голови у новому мультику "Чарівна країна"

MONATIK став думками Голови у новому мультику "Чарівна країна"

Мультиартист став запрошеною зіркою на озвучування мультфільму українського виробництва.

Відомий український артист MONATIK озвучив одного з персонажів мультфільму українського виробництва "Чарівна країна". Мультиартист став думками Велетенської Голови у мультфільмі.

Як зізнається сам MONATIK, вжитися у роль персонажа, який є його повною протилежністю - було досить цікаво:

"Для мене особисто, дуже цікаво було втілити саме ту роль, яка є повністю протилежністю мені самому. Голова, яку я озвучував, є один з найнеймовірніших мешканців Чарівної Країни. Старий й буркотливий, схильний до застуд, через сидячий спосіб життя. Він не любить живе спілкування, віддає перевагу зомбованим чи померлим співрозмовникам. Я же, навпаки, є прихильником активного образу життя і не можу довго всидіти на одному місці. І найважливіше для мене - це живе спілкування з людьми. А нові експерименти завжди являються певним викликом і я з цікавістю підійшов до цієї задачі".

У компанії з MONATIK мультфільм підтримали відомі українські медійні персони, серед яких гурт "Время і Стекло", Сергій Притула, Юрій Горбунов, Маша Єфросиніна, Олександр Усик, Василь Вірастюк та інші.

Нагадаємо, що MONATIK з аншлагом відіграв 2 концерти у Одессі, а також у Вінниці! І вже менше ніж за тиждень відправляється у свої гастролі Америкою та Канадою, де відбудеться 7 концертів!

Главные новости дня

Новости партнеров