Alyosha, Melovin та Jerry Heil вирішили підтримати молодих виконавців

Alyosha, Melovin та Jerry Heil вирішили підтримати молодих виконавців

Вже за місяць відбудеться довгоочікуване свято сучасного українського саунду – Українська пісня / Ukrainian Song Project. 17 серпня стадiон Арена-Львів перетвориться на справжню музичну Мекку, зібравши на одній сцені талановитих виконавців та заслужених артистів вітчизняного шоу-бізнесу.

Днями в столиці відбулася прес-конференція з приводу фінальних акордів підготовки до фестивалю. Гостями заходу стали популярні представники індустрії та хедлайнери нацiонального проекту Українська пісня / Ukrainian Song Project – співачка Alyosha, учасник «Євробачення-2018» від України Melovin та зірка YouTube з піснею “Охрана_Отмена” - Jerry Heil. Музиканти поділилися власними думками з приводу масштабної події: перспектив визнання проекту на міжнародній арені та творчої реалізації для новачків сфери.

“Коли ти допомагаєш обдарованому та кращому проявлятися, то це автоматично спонукає інших звернути увагу та допомогти тим, хто потребує шансу бути почутим. Дуже важливо, щоб досвідчені музиканти не лишалися байдужими до молоді! Ми працюємо в дуже прогресивний час, особливо, дивлячись на квоти – з’являється величезна кількість якісного українського продукту, котрий цілком конкурентний з європейським чи американським контентом”, - говорить Alyosha.

ukrayinski_zirki_pidtrimuyut_molodih_vikonavciv_2.jpeg

Генеральний продюсер Ukrainian Song Project Тарас Курчик зазначив: “Головною метою національного проекту Українська пісня/ Ukrainian Song Project є підтримка нових імен, тих унікальних людей, котрі будуть формувати новітню історію шоу-бізнесу. Спеціально для цього оргкомітет оголосив конкурсний відбір, за результатами голосування якого десятка фіналістів отримає можливість заспівати на стадiонi Арена-Львів”.

ukrayinski_zirki_pidtrimuyut_molodih_vikonavciv_4.jpeg

“Мені дуже хочеться, щоб в Україні всі артисти були дружніми між собою та робили класні колаборації, не зважаючи на різні музичні стилі. Мені здається, що цей проект здатний підштовхнути людей до чогось нового та сміливого, адже в нас дуже багато співаків, котрі потребують уваги”, - зазначила Jerry Heil. Melovin згадав свій шлях невдач та перемог: “У мене було шість спроб потрапити до кастингів та кожна - невдала, а вже в сьоме, коли я сказав собі, що це останній шанс – я потрапив до шоу “Х-Фактор” та переміг. Ніколи не можна розслаблятися та опускати руки – треба вірити у власні сили та знати, що ти вартий найкращого”.

ukrayinski_zirki_pidtrimuyut_molodih_vikonavciv_5.jpeg

Главные новости дня

Новости партнеров