Телеканал «1+1» знімає комедійний серіал «Відморожений» з Дзідзьо в головній ролі!

Телеканал «1+1» знімає комедійний серіал «Відморожений» з Дзідзьо в головній ролі!

Днями телеканал «1+1» розпочав зйомки 16-серійної комедії «Відморожений», головну роль в якій виконає актор, співак, тренер вокального проекту «Голос. Діти», народний улюбленець – Дзідзьо.

За сюжетом комедії, родина Дзідзюків збирається нарешті продати свій старий будинок та переїхати жити до великого міста. Їхня заповітна мрія, наче Титанік, розбивається об лід. У власному підвалі в старому холодильнику вони випадково знаходять замороженого Мішу – свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у “лихих 90-х” та ще й за всіма документами є власником цього самого будинку, виставленого на продаж.

Проект є власною розробкою телеканалу «1+1». Продюсери комедійного серіалу – Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Авторами сценарію є Кирило Тимченко, Павло Остриков, Юрій Русин та Роман Розенгурт.

«Коли Дарина Жукова принесла цю заявку на обговорення, то вона одразу була переконана, що це роль для Дзідзя. І це нас запалило! Сценаристам навіть нічого більше не треба було пояснювати про образ головного героя, вони писали Мішу саме таким, яким він є. Звісно, у серіалі Дзідзьо буде трошки інакшим, новим, не таким, як у кліпах чи фільмах, проте дуже впізнаваним та зрозумілим для усіх глядачів. Ми щасливі, що з командою DZIDZIOFILM потрапили на одну хвилю», – коментує Олена Єремєєва, головний продюсер серіалів та фільмів каналу «1+1».

Також у серіалі знімаються Всеволод Шекита, Катерина Вишнева, Влада Глєба, Григорій Лещенко, Ярослав Шахторин, Сергій Либа, Надія Кугай та Борис Книженко.

Виробництвом проекту на замовлення каналу «1+1» займається продакшн «ОСНОВА ФІЛЬМ». Продюсери – Тетяна Куц та Вікторія Горенштейн.

Режисером серіалу виступила Ірина Васільєва, художником по костюмах стала Надія Кудрявцева, оператор-постановник – Дмитро Кіптілий, художник-постановник – Анастасія Єржиковська-Снісаренко, художник по гриму – Олена Тулапіна, кастинг-директор – Лілія Китайгора і виконавчий продюсер – Олексій Сень.

Зйомки серіалу триватимуть у Києві протягом літа. Прем’єра комедії «Відморожений» відбудеться вже цього року на каналі «1+1».

Автор: Даша Дяченко по матеріалам пресс-служби; фото: прес-служба телеканалу “1+1”

Главные новости дня

Новости партнеров