Оля Цибульская впервые озвучила роль в фильме и рассказала, как ее "сбивали" на пути к успеху

На днях в столичном кинотеатре "Синема-Сити" состоялась премьера музыкального фильма о большой сцене, мечтах и вокальных талант-шоу под названием "За мечтой".

В этот летний вечер премьеру посетили известные украинские артисты, среди которых изюминкой стала поющая ведущая Оля Цибульская.

Как оказалось, девушка впервые озвучила роль в фильме, которая не просто стала ее дебютом, но и пришлась действительно по душе. В фильме "За мечтой" это была негативная роль злобной женщины-продюсера.

Кстати, на допремьерной вечеринке Оля поделилась с гостями небольшими подробностями из своей творческой жизни и рассказала о том, как сложно ей было подниматься вверх на пути к успеху, когда в тебя не просто не верили, но еще и говорили, что ты никогда не сможешь.

img_6956.jpg

"Цей фільм про мрію та про бажання. - розповідає артистка. - Я впевнена, що в кожного із вас вони є. І, якщо ви на шляху до цієї мрії стикаєтеся з якимись проблемами, то насправді цей шлях точно правильний. Коли до мене звернулася компанія, яка привезла цей фільм в Україну, вони мені пропонували дублювати іншу роль. Але в той день, коли ми це мали почати, я в одному з київських ресторанів зустріла продюсерку, яка колись мені після "Фабрики Зірок" сказала, що у дівчинки з маленького міста мало що вийде, і досягнути якихось успіхів у столиці нереально. Щоб я збірала сумки та їхала додому. Я сіла до неї за столик, ми випили кави... Вона знову повторила приблизно те саме: "Так, сьогодні ти успішна, у тебе концерти, програма, чула, в тебе нова пісня запускаєеться.. Але це твий потолок, і більшого досягнути просто неможливо". І, тут я подумала, що це Боже послав мені знак зверху, приїхала на студію і вмовила дати мені дублювати роль продюсерки, бо дуже хотілось відчути, що таке жінка з чорним піднебінням і зрозуміти, що спонукає жінок бути такими агресивними. Щоб транслювати світло, потрібно знати і чорну сторону (посміхається). Я хочу, щоб ми всі вірили в себе. щоб ми всі не зупинялися і всі йщли за мрією!"

img_6620.jpg

img_6957_0.jpg

img_6610.jpg

img_6644-2.jpg

img_6944.jpg

Автор: Даша Дьяченко; фото, пресс-служба

Главные новости дня

Новости партнеров