С.К.А.Й. ТА ALLOISE ВПЕРШЕ ЗАСПІВАЛИ В ДУЕТІ

С.К.А.Й. ТА ALLOISE ВПЕРШЕ ЗАСПІВАЛИ В ДУЕТІ

Незвичне поповнення в арсеналі української музики! Гурт С.К.А.Й. та українська співачка Alloise презентують новий дуетний трек «Знайду».

Не дивлячись на те, що знайомство артистів відбулося вже досить давно, плани про спільну композицію втілились у життя тільки зараз. Тому музиканти відповідально підійшли до роботи над піснею «Знайду», в якій підготували декілька сюрпризів для своїх прихильників. Alloise вперше заспівала українською мовою, а до рокового звучання гурту С.К.А.Й. додали музичну партію духових інструментів.

«Працювали довго і напружено, відшліфовуючи кожну ноту. В результаті вийшов танцювальний диско-фанковий трек, який прийшовся усім до смаку. Тим не менш, запис пісні відбувся на одному диханні, і ми переконалися, що вибір для дуету був правильний! Окрім унікального тембру, яким володіє Alloise, вона – надзвичайно цікава особистість, з якою легко та приємно співпрацювати», - прокоментував роботу фронтмен гурту С.К.А.Й. Олег Собчук.

«Группа С.К.А.Й. своим творчеством мне симпатична уже долгие годы. Я люблю лирическую музыку, люблю красивый мужской вокал. Приятным сюрпризом было то, что наша творческая симпатия оказалась взаимной. Олег написал песню, и мы исполнили ее вместе. Несмотря на то, что в детстве я много пела на украинском, дома и в народном хоре, в своем взрослом творчестве я предпочитаю сочинять и исполнять на английском языке. Теперь, впервые, если не считать записанную мной веснянку "Вербовая Дощечка" в 2014-м году, в целях выпустить маленькую музыкальную лечебную таблетку для возрождающейся украинской нации, я была вдохновлена драйвом и талантом группы С.К.А.Й., настолько, что захотела спеть на родном языке. Была в восторге от сотрудничества и от самого коллектива. Предвкушаю совместный тур - верю, он принесет много радости, как зрителям-слушателям, так и нам самим,» - Alloise поділилась враженнями від співпраці з гуртом.

s.k.a.y.feat_alloise.jpg

Трек «Знайду» став другим синглом, який увійде до п’ятого студійного альбому гурту С.К.А.Й., подробиці якого не розголошуються. Музиканти повідомили лиш те, що працюють над створенням одразу двох версій збірки – україномовної та англомовної.

У жовтні 2015 С.К.А.Й та Alloise дадуть низку сумісних концертів по містах України. Виступи відбудуться у Хмельницькому, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Полтаві. Фіналом стане великий концерт у Києві – 31 жовтня у клубі ‘ATLAS.

Автор: Даша Дьяченко эксклюзивно для ПрессОрг24 Фото: пресс-служба

Главные новости дня

Новости партнеров