РЕШАТЬ СУДЬБУ УЧАСТНИКОВ "УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ. ДІТИ" В НОВОМ СЕЗОНЕ СТБ ДОВЕРИЛ ДЗИДЗЬО

РЕШАТЬ СУДЬБУ УЧАСТНИКОВ "УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ. ДІТИ" В НОВОМ СЕЗОНЕ СТБ ДОВЕРИЛ ДЗИДЗЬО

Детский сезон шоу телеканала СТБ «Україна має талант», премьера которого выходит в эфир уже в эту субботу 27 февраля в 19:00, удивит обновленным составом жюри: к судьям проекта присоединился мегапопулярный украинский певец и лидер группы DZIDZIO.

«Дзідзьо і «Україна має талант. Діти» – це дуже гарне поєднання, бо я сам як велика дитина. Крім того, у фан-клубі гурту DZIDZIO багато маленьких прихильників. Я дуже люблю дітей і впевнений, що до них треба ставитися так само, як до дорослих. Зовсім маленькі дітки знаходяться на якійсь своїй, особливій «хвилі», мені дуже цікаво слухати, що вони говорять і спостерігати за ними. На зйомках шоу я пережив прекрасний період з талановитими дітьми, у яких багато чому навчився. Хочу подякувати Ігорю Кондратюку та Славі Фроловій, за те, що вони мені допомогли так легко і швидко влитися в їх колектив, а також каналу СТБ за те, що роблять такі шоу, за те, що дають можливість дітям показувати свій талант на всю Україну», – говорит артист о своем новом амплуа.

1q8a7997.jpg

img_1881.jpg

Итак, ждите сезона больших неожиданностей в премьере нового шоу «Україна має талант. Діти» на телеканале СТБ с 27 февраля, каждую субботу, в 19:00!

img_2022.jpg

Автор: Даша Дьяченко по материалам пресс-службы артиста Фото: пресс-служба телеканала СТБ

Главные новости дня

Новости партнеров